Дитяче харчування від Червоного Хреста отримав Дитячий благодійний центр Черкас

Памперси, дитяче харчування та дитячі набори для потреб Дитячого благодійного центру, яким опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті, Фонду передала Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста України надала допомогу БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– За час діяльності БО «БФ «Хрещатик Сіті, який працює з перших днів відкритого вторгнення рашистських військ, склались добрі партнерські стосунки між Фондом і Черкаською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України. Волонтери обох організацій беруть участь у різних спільних проектах, в рамках яких відбувається обмін тими видами гуманітарної допомоги, актуальній для тієї або іншої структури. Сьогодні  Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста України надала Памперси, дитяче харчування та дитячі набори, яких дуже потребують родини, що їх обслуговує наш Дитячий благодійний центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років, – пояснила Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *