Соціальних працівників Черкас привітали з професійним святом

Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко та заступниця голови Марина Гаркава привітали колектив Департамент соціальної політики Черкаської міської ради з професійним святом – Днем працівника соціальної сфери України. Його відзначають у першу неділю листопада, інформує пресслужба міської ради.

З цієї нагоди фахівців соціальної галузі міста нагородили міськими та обласними відзнаками.
? «Соціальні працівники – це люди, для яких немає чужого болю та чужих проблем, люди, які завжди вислухають і допоможуть тим, хто цього найбільше потребує, – сказав під час урочистостей Черкаський міський голова. – З перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну соціальні працівники нашого міста стали надійною опорою для тисяч сімей, які через війну покинули рідні домівки та приїхали до Черкас… І вже тут у будь-який час доби їх зустрічали фахівці департаменту соціальної політики, допомагали із продуктами, ліками, речами, засобами гігієни та з поселенням. Водночас ви докладаєте колосальних зусиль і для підтримки родин наших захисників та захисниць, турбуєтесь про людей у найтяжчі хвилини життя, дбаєте, аби вони ніколи не почувалися самотніми, безпорадними чи зневірилися».
? «Велике спасибі за те, що ви тримаєте соціальний фронт нашого міста, – звернулася до працівників департаменту соціальної політики заступниця міського голови Черкас, куратор галузі Марина Гаркава. – Дякую вам за професіоналізм, підтримку, розуміння. Адже соціальний працівник – це не професія, а покликання людини, яка має велике серце, співчуття, оскільки щодня бачить людський біль і проблеми. Це надзвичайно складна робота, тому я зичу вам терпіння, натхнення,особистих гараздів, перемоги нашій Україні та якомога більше успішних, здорових, забезпечених людей. Дякую міському голові Черкас Анатолію Бондаренку, із ініціативи та за підтримки якого реалізуються бюджетні та соціальні програми у місті».
Департамент соціальної політики – найчисельніший підрозділ Черкаської міської ради, в якому працюють 170 фахівців. Вони надають жителям Черкас 136 видів послуг соціальної сфери. А кожен третій містянин звертається сюди за отриманням соціальних пільг, субсидій чи допомог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *