Маски і дезинфектори з Фінляндії отримала Черкаська обласна дитяча лікарня

Волонтери ГО “ЛАД” та БО “БФ “Хрещатик Сіті” продовжують розподіляти недавно отриманий із Фінляндії благодійний вантаж медичного спрямування. Цього разу допомогу від української діаспори Фінляндії волонтери передали у КНП “Черкаська обласна дитяча лікарня.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Медичні маски й рукавиці та дезинфектори рна сьогодні у період зростання кількості випадків захворювання на Covid-19 дуже актуальна допомога медичному закладу. І ми дкуже радв з того, що завдяки ефективній роботі обох волонтерських структур – ГО “ЛАД” та БО “БФ “Хрещатик Сіті” нам вдалось допомогти персоналу обласної дитячої лікарні та її маленьким пацієнтам. Спільна робота задля майбутньої перемоги – об’єднує патріотів. Все буде Україна, – сказала Інна Бандура.

Безпосередньо про те, що українська діаспора у Фінляндії передала до Черкас, розповів засновник і голова ГО «ЛАД», керівник відділу реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності Департаменту управління справами і юридичного забезпечення Черкаської міської ради, Віталій Іляшенко.
За його словами до Черкас передали протеїнові пластівці, інвалідні візки, милиці, ходунки, дуже багато захисних масок, одяг, дитяче харчування загальною масою близько шести тонн.

– Наш благодійник – «Товариство українців Фінляндії». Це одна із найпотужніших українських діаспор, яка опікується Україною. Від неї до Черкас прибуло вже два вантажі. Діаспора українців у Фінляндії задоволена співпрацею з нами, адже ми надаємо їм детальні звіти у яких чітко вказуємо, що і куди передаємо з надісланої ними гуманітарної допомогию. Також фіксуємо моменти передачі допомоги на відео, яке надаємо для ознайомлення активістів української діаспори у Фінляндії. Нині вони збирають для Черкас новий вантаж, який дуже актуальний у період ковіду, – зазначив Віталій Іляшенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *