Партію медичних засобів з Фінляндії отримав Черкаський обласний шпиталь

Медичні маски, дезинфектори, медичні рукавиці отримав КНП Черкаський обласний клінічний госпіталь.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Волонтери ГО «ЛАД» і БО «БФ «Хрещатик Сіті» продовжують розподіляти гуманітарний вантаж, який отримали на минулому тижні. Цей вантаж для потреб Черкас зібрали і передали активісти української діаспори у Фінляндії. Напередодні медичні засоби з партії “фінської” гуманітарної допомоги, передали дитячій обласній лікарні та третій міській лікарні. Вони завжди необхідні лікувальним закладам, і особливо, під час зростання кількості захворювань на Covid-19, – сказала Інна Бандура.

Про те, які будуть подальші кроки обох організацій щодо розподілення гуманітарного вантажу, журналістам «City News» розповів », голова і засновник ГО “ЛАД”, керівник відділу реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності Департаменту управління справами і юридичного забезпечення Черкаської міської ради Віталій Іляшенко.

– Активісти ГО «ЛАД» і БО «БФ «Хрещатик Сіті» передали гуманітарну допомогу у вигляді різних медичних засобів у Черкаську обласну дитячу лікарню, КНП Третя Черкаська міська лікарня та КНП Черкаський обласний клінічний госпіталь. Йдеться про медичні маски, рукавиці, антисептики, милиці, панчохи. Це наш масовий спільний рейд по лікарняних закладах задля передачі гуманітарної допомоги, яку ми недавно отримали з Фінляндії. Плануємо найближчим часом передавати допомогу у першу міську лікарню, обласну лікарню у перспеутиві у другу лікарнію у медакадамію. Плануємо передавати цю медичну допомогу не лише у медичні заклади Черкас та області, але й у регіони. Наприклад у центральні районні лікарні, у Кам’янку та у Катеринопіль, де працює нпаш папртнер пан Юрій, який допоміг нам у питаннях з перевезенням. По залишку будемо передава це у лікарні прифронтових регіонів – Харківську, Миколпаївську, Донецьку, Запоріжську області. Започатковано хорошу масштабну роботу і дай Бог щоб вона об’єднуваола навколо себе все більше волонтерів і організацій. Бо є такий фактор, коли кожна волонтерська організація працює сама по собі. А тут у нас склався позитивний тандем і сподіваюсь що ми зробимо ще багато хороших речей, і не тільки для медичної сфери, але й для військових, переселенців. Все буде залежати від того, які нам вдаватиметься діставати з-за кордону вантажі, – поінформував Віталій Іляшенко.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *