Їжу та памперси дали волонтери у Черкаську обласну дитячу лікарню

Чималу партію дитячого харчування та засобі індивідуальної гігієни для найменших українців волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті» передали на потреби маленьких пацієнтів Черкаської обласної дитячої лікарні.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Допомагати дітям – це основний напрямок роботи Благодійногог фонду  «Хрещатик Сіті». Адже наша волонтерська структура опікується Дитячим благодійним центром допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. Нині на його обслуговуванні перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги. Тепер ми потурбувались і про маленьких пацієнтів Черкаської обласної дитячої лікарні. Ця партія допомоги, в яку входить дитяче харчування та засоби індивідуальної гігієни – це вже друга, яку ми надавали закладу протягом останніх днів. І аж ніяк не остання. Відтепер шукатимемо можливість періодично допомагати цьому медичному закладу, – сказала  Інна Бандура.

Від імені адміністрації Черкаської обласної дитячої лікарні слова вдячності очільниці БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інні Бандурі висловив в.о. медичного директора Черкаської обласної дитячої лікарні Сергій Носенко.

– Адміністрація Черкаської обласної дитячої лікарні щиро вдячна БО «БФ «Хрещатик Сіті» в особі пані Інни за надану допомогу у вигляді дитячого харчування та засобів гігієни. Це на сьогодні дуже актуальна допомога, бо цього дуже потребують наші маленькі пацієнти. Ми це використовуємо для діток, і у тому числі тих, від яких відмовились батьки. Таких діток щомісяця через лікарню проходить по троє-четверо. Окрім цього у нас лікується багато дітей внутрішньо переселених осіб. Їх батьки, зазвичай, дуже обмежені у коштах, і через те не мають змоги самотужки купувати памперси. Тепер же, завдяки цій допомозі, на щастя, вони зможуть певний  період часу безоплатно отримувати засоби індивідуальної гігієни та дитяче харчування, – підкреслив Сергій Носенко.

З його слів відомо, що Черкаська обласна дитяча лікарня має відділення для новонароджених дітей на тридцять ліжок, яке практично щодня заповнене. Щомісяця у медзакладі перебуває від 30 до 50 маленьких пацієнтів. Тому і дитяче харчування і засоби індивідуального захисту – там дуже потрібні.

– Завдяки щойно отриманій допомозі ми забезпечені приблизно на два тижні. Тож ми будемо вдячні всім небайдужим громадянам, які можуть надавати таку допомогу для наших маленьких пацієнтів, – додав він.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *