Студенти технологічного ВИШу з Черкас теж почали робити окопні свічки

Студенти Черкаського державного технологічного університету підтримали ініціативу студентів Черкасього національного університету ім. Богдана Хмельницького і теж почали виготовляти окопні свічки. Нині вони збирають кошти та матеріал для виготовлення таких свічок.

Як з’ясували журналісти «City News» у ЧДТУ стартувала акція з виготовлення окопних свічок для ЗСУ.

За словами голови Студентської ради Черкаського державного технологічного університету  Ольги Басараб, студенти планують виготовити щонайменше 100 свічок і відправити їх на передові позиції, на Бахмутський напрямок.

– Ініціатива виникла після розмови з волонтерами, які їздять у одні з найгарячіших точок. Вони розповіли, наскільки на передових позиціях необхідні окопні свічки, – розповідає Ольга Басараб. –   Ми оголосили збір матеріалів для свічок (бляшанки (з-під консерв), свічки (нові або старі, великі чи маленькі, але тільки воскові), коробки з гофрованого картону (з великими сотами) або картон, – розповіла Ольга Басараб.

Також вона додала, що виготовляти свічки студенти ЧДТУ  мають намір до тих пір, доки у них буде потреба. А у найближчих планах  – розширення видів нашої допомоги військовим.

– Раніше ми уже збирали кошти на ліки, воду та продукти. На прохання військових, купували корм для тваринок, які залишились без домівок. Збирали кошти на автомобілі, біноклі. Також збираємо теплі речі студентам, які знаходяться на передовій, кошти на плитоноски та бінокуляр, – сказала представниця студентської молоді. Всі бажаючі можуть долучитися до ініціативи студентів за посиланням https://send.monobank.ua/jar/AWbfHaEtDU

Читати за темою: Сто окопних свічок для фронтовиків до Дня ЗСУ зроблять черкаські студенти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *