Їжу для малят отримали волонтери черкаського благодійного фонду «Хрещатик Сіті»

Партію сумішей для дитячого харчування «NAN» для найменших українців від ГО «Волонтер Черкащини»  отримав Благодійний фонд БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейський союз» Інна Бандура.

– Думки матеріальні, гадаю це правда. На днях в нас повністю закінчились запаси дитячої суміші NAN. І так,як значній кількості наших маленьких відвідувачів до смаку саме ця суміш, це була реальна проблема. Але Тарас Щербатюк, голова ГО «Волонтер Черкащини» ніби почув наші думки і передав нам вчора саме цю суміш, за що ми йому надзвичайно вдячні. Тож думаємо про хороше (принаймні мусимо намагатись) та всими силами, кожен на своєму фронті наближаємо нашу Перемогу, – сказала Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО “БФ “Хрещатик Сіті” зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *