До Балаклеї та Краматорська відправили гуманітарну допомогу з Черкас

Волонтери ГО “ЛАД” та БО “БФ “Хрещатик Сіті” продовжують налагоджувати зв’язки та співпрацю з колегами міст, що постраждали від рашистського вторгнення. Гуманітарний вантаж з різними необхідними речами, у тому числі і медичними засобами та засобами індивідуальної гігієни черкащани в обидва міста відправили за допомогою «Нової пошти».

Про це журналістам «City News» повідомили очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура та засновник і голова ГО «ЛАД», керівник відділу реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності Департаменту управління справами і юридичного забезпечення Черкаської міської ради, Віталій Іляшенко.

– Днями спільними зусиллями ГО «ЛАД» та БО «БФ «Хрещатик Сіті»  зібрали та надіслали гуманітарний вантаж до зруйнованих орками Балаклеї та Краматорська. Така співпраця свідчить про те, що вся українська нація консолідувалась у цей час великої біди, яка спіткала Україну, і живе як єдиний організм. Тільки так у братерській допомозі один одному українці вистоять і у цій важкій війні з кривавими окупантами. Разом до Перемоги – сказала Інна Бандура.

Історію про те, як черкаські волонтери здружились з колегами з Краматорська (Донеччина) та Балаклеї (Харківщина) журналістам «City News» розповів Голова ГО «ЛАД».

– У Черкасах була волонтерка з Балаклії. В одному зі волонтерських штабів вона безкоштовно надавала косметичні послуги та послуги перукаря іншим волонтерам. Повернувшись до звільненої Балаклеї і розгорнула там волонтерську діяльність. Вона звернулась до багатьох волонтерських організацій, що є у Черкасах з проханням допомогти Балаклеї, але на її прохання поки відгукнулись лише ГО «ЛАД» та БО «БФ «Хрещатик Сіті». Медичні засоби та препарати ми надіслали для балаклейської дитячої лікарні та районної лікарні, частина приміщення якої були зруйновані російськими військовими, і яку нині відбудовують. Для них на сьогодні це дуже суттєва допомога. З міською владою Краматорська нас також зконтактувала тамтешня волонтерка, яка перебуває у Черкасах з другого місяця відкритого вторгнення. Вона працює у сфері культури, організовує виставки тощо. Ця допомога – вже друга, яку ми передаємо у лікарні Краматорська, – повідав Віталій Іляшенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *