Знайти гроші на світлодіодні світлофори пропонують міській владі Черкас

Відключення електропостачання у Черкасах створило смертельну небезпеку для учасників дорожнього руху, адже з припиненням живлення гасне все, у тому числі і світлофори. А за відсутності регулювання на дорогах виникають затори і зростає ймовірність виникнення ДТП а відтак збільшення кількості травмованих та смертельних випадків.

Вихід із ситуації підказала депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейський союз», очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті»  Інна Бандура. Вона подала на ім’я міського голови депутатський запит з пропозицією передбачити у бюджеті міста кошти на закупівлю світлодіодних світлофорів.

– У зв’язку з запровадженням у місті графіків відключення електропостачання, виникла проблема знеструмлення світлофорів. Некерований рух автотранспорту є причиною ДТП. З метою уникнення аварійних ситуацій та заторів прошу: доручити відповідним департаментам прорахувати кошторис встановлення світлодіодних світлофорів з вбудованими акумуляторами та сонячними панелями;  внести дані витрати, як нагальні в бюджет міста 2022 року. В разі неможливості внесення змін до бюджету міста на 2022 рік, запланувати дані витрати в бюджеті міста на 2023 рік, – йдеться у тексті.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО “БФ “Хрещатик Сіті” зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Читати за темою: Відключення світлофорів у Черкасах викликає безлад. Гинуть люди

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *