Заступниця мера Черкас Марина Гаркава відвідала захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначається 3 грудня, на базі ГО «Спілка батьків молоді з інвалідністю «Перспектива» відбувся тематичний захід, приурочений до цього дня. Про це інформують у департаменті соціальної політики Черкаської міської ради.

Талановита молодь з інвалідністю, яка відвідує «Перспективу», підготувала виступи – співали, грали на сопілці, гітарі, декламували вірші.Захід був присвячений геніям людства, які, незважаючи на проблеми зі здоров’ям, змогли творити й зробити неоціненний внесок в різні галузі мистецтва та науки.

Зокрема, говорили про Лесю Українку – письменницю, перекладачку та культурну діячку, яка входить до переліку найвідоміших жінок давньої та сучасної України.

У заході громадської організації «Перспектива» взяла участь заступник міського голови Марина Гаркава, яка поспілкувалася з молоддю, послухала їхні виступи та привезла подарунки.

Департамент соціальної політики Черкаської міської ради підтримує ГО «Перспектива». Так з нею тісно співпрацює підпорядкований департаменту Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю “ЖАГА Життя”.

Зокрема, «Перспектива» проводить для вихованців центру сеанси іпотерапії, а фахівці «ЖАГИ життя» – розвиваючі тематичні заняття для молоді, яка відвідує цю громадську організацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *