Їжу та засоби гігієни волонтери «Хрещатик Сіті» передали колегам до Умані

Чималу партію продуктів харчування тривалого зберігання та засоби індивідуальної гігієни на прохання уманських колег передали волонтери Благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– До нашого фонду з запитом звернулась благодійна організація з Умані. Вони також як і ми допомагають діткам. Згідно з запитом ми надали дитячі кашу та суміші і памперси. Звичайно ми допомогли їм чим можемо. Взаємодопомога і взаємовиручка – це те, що дуже потрібне Україні для перемоги над загарбниками. Разом до Перемоги, – зазначила Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *