Команда волонтерів «Хрещатик Сіті» отримала нагороди у Черкаській облраді

Серед нагороджених і волонтерська команда БО «БФ «Хрещатик Сіті» разом з її лідером депутатом Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Про це з місця події повідомили журналісти «City News».

Нагороди з нагоди Дня волонтера відомим черкаським волонтерам вручив перший заступник голова Черкаської обласної ради Роман Сущенко.

Церемонія нагородження відбулась у тісному волонтерському колі у кабінеті перший заступник голова Черкаської обласної ради.

Роман Сущенко привітав волонтерів зі святом і побажав міцного здоров’я і наснаги на нелегкій ниві волонтерської діяльності.

– Волонтерський рух в Україні – це реально феноменальна річ, яка здивувала весь світ. Ви – молодці! Від імені Черкаської обласної ради і всього депутатського корпусу щиро вітаю вас з Днем волонтера і вручаю ці скромні нагороди – медаль волонтера, – сказав Роман Сущенко.

Він і сам відомий волонтер, за плечима якого чимало волонтерських і благодійних місій.

Від імені волонтерів Роману Сущенку подякувала очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– День волонтера – це свято сильних духом людей, які понад усе люблять свою країну, свою націю. І нашій молодій волонтерській команді приємно відчувати себе причетними до армії цих відважних і хоробрих людей, які своєю щоденною працею плекають перемогу. Крок за кроком тихо й непомітно наближають цю щасливу мить. Вітаю всіх причетних з нашим спільним святом – Днем волонтера! Дякуємо, Роману Сущенку, за підтримку волонтерського руху Черкащини, – резюмувала вона.

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО “БФ “Хрещатик Сіті” зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *