Партію памперсів передали волонтери “Хрещатик Сіті” черкаській лікарні

Засоби гігієни для пацієнтів Другої міської лікарні Черкас привезли волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.         

–    Днями до Благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті» звернулись працівники Другої міської лікарні Черкас з проханням надати для потреб їхніх пацієнтів засоби індивідуальної гігієни. Оскільки наш фонд мав таку можливість, то ми передали їх у лікарню. БО «БФ «Хрещатик Сіті» протягом кількох місяців передавав у цей медзаклад різну гуманітарну допомогу. Це були продукти, і медичні засоби та засоби гігієни, – пояснила Інна Бандура.          

  БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *