Черкаси попрощалися із поліцейськими, життя яких забрала війна

Черкаси попрощалися із відважними, вольовими та вірними присязі поліцейськими, життя яких забрала війна. Це важка та болюча втрата для великої родини МВС та для всієї нашої громади.

•Михайло Куратченко – начальник Головного управління Національної поліції України в Черкаській області.
•Сергій Ненада – старший інспектор-кінолог кінологічного центру поліції Черкаської області.
•Вадим Періжок – помічник чергового СРПП Уманського районного управління поліції.

Це – справжні воїни та оборонці рідної держави.

Мужні й сміливі чоловіки, які із честю та гідністю виконали свій службовий обов’язок. Вони віддали свої життя під час проведення стабілізаційних заходів у одному зі звільнених населених пунктів Херсонської області: підірвалися на каскаді ворожих мін та боєприпасів.Несли службу в складі зведеного загону, яким керував особисто Михайло Куратченко. Разом із підлеглими повертав спокій та порядок у деокупованих містах. Він – приклад для всіх. Приклад людини, яка завжди була опорою для свого колективу, мудрий керівник, наставник, ефективний управлінець та відданий патріот.

Указом Президента України Михайлові Куратченку посмертно присвоєно звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка». Сергія Ненаду і Вадима Періжка  нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).Ми завжди пам’ятатимемо, якою ціною здобуваємо мир та відстоюємо незалежність нашої рідної країни. Ніколи не забудемо наших Героїв, які віддають життя заради українського майбутнього.

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *