Фронтовики отримали джип, який для армії купила багатодітна черкащанка

Позашляховик, кошти на який збирала багатодітна мати з Черкас Ксеніяч Потьомко, вже приїхав на фронт, навантажений продуками для солдат.

Два тижні тому багатодітна мати з Черкас Ксенія Потьмко, яка у «Фейсбук» підписана як Ксенія Анаско збирала гроші на позашляховик для українських захисників на фронт. Необхідну на придбання автівки суму – 230 тисяч гривень вона зібрала за допомогою соцмережі «Фейсбук».

Про те, що машина і продукти, які активістка зіюрала для воїнів, вже на передовій журналістам «City News» повідомила головна героїня цієї історії мати трьох дітей Ксенія Потьомко. Вона ж надіслала фото для звіту.

Ксенія – клієнтка Дитячого благодійного центру допомоги «БФ «Хрещатик Сіті».  Фонд працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО “БФ “Хрещатик Сіті” зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *