Благодійний вечір професійного боксу провели у Черкасах

У Черкасах відбувся благодійний вечір професійного боксу, який провели в пам’ять про загиблих у цій цинічній та жорстокій війні спортсменів. Про це повідомив міський голова Анатолій Бондаренко на своїй сторінці у фейсбуці.
У турнірі змагались 26 боксерів із понад десяти міст України – Черкас, Умані (Черкаської області), Броварів (Київської області), Запоріжжя, Дніпра, Одеси, Харкова, Кременчука (Полтавської області), Чугуєва й Богодухова (Харківської області), Мелітополя (Запорізької області), Краматорська і Костянтинівки (Донецької області).
У перерві між поєдинками організатори провели благодійний аукціон. На ньому з «молотка» продавали прапор, футболку, рукавички з підписами іменитих спортсменів (серед них автографи Олександра Усика, Дениса Берінчика, Юрія Нужненка, Сергія Дзинзирука, Віктора Постола та Андрія Котельника), картину із символічною назвою «Залізний порт», створена в межах міжнародного проекту «Завтра АРТ» тандемом дітей та нейромережі.
“Залюбки долучився та придбав два із виставлених лотів. Один із них – рукавички із підписом олімпійського чемпіона та чемпіона світу серед професіоналів Олександра Усика – подарував дружині загиблого боксера Олега Прудкого Мар’яні.
Усі виручені під час доброчинного аукціону кошти, за словами ініціаторів, спрямують для технічного підсилення наших військових.
Дякую організаторам та всім меценатам, які долучилися до проведення благодійного вечора професійного боксу в Черкасах. Ви зробили важливу справу як для вшанування пам’яті наших героїв, так і для того, аби наблизити майбутню перемогу над російським агресором. Це потрібно нашому суспільству”, – зазначив мер Черкас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *