Влада Черкас допомогла святому Миколаю здійснити бажання хлопчика про зустріч із Залужним

За допомогою міської влади Черкас здійснилося бажання маленького черкасця про зустріч із Залужним. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко у фейсбуці.

“Війна змусила наших дітей дуже швидко подорослішати та змінила їх дитячі мрії. Тепер вони найбільше хочуть не іграшок чи нових ґаджетів, а прокидатися не під звуки сирени і щоб поруч завжди були їхні батьки – тато і мама.

На цих фото – Іван. У свої 12 років він не по-дитячому мужній та сміливий, дуже щирий та чуйний.

Цього року на запрошення департаменту соціальної політики Іван написав дуже щемливого та емоційного листа Святому Миколаю. Хлопчик розповів Чудотворцю про свого батька, яким дуже сильно пишається.

Його тато – наш герой, справжній патріот України. У перші ж дні повномасштабного вторгнення взяв до рук зброю та пішов боронити рідну державу від ворога. На жаль, він досі не повернувся додому з війни, а зв’язок з ним втрачений…

Найбільше Іван прагне обійняти свого батька і для цього звернувся до Святого Миколая, аби він допоміг йому зустрітися із Головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним. Його називає «сильним командиром, дуже крутим і відважним».

І одна з його мрій здійснилася. Святий Миколай допоміг нам втілити в життя бажання Івана й хлопчик зміг поспілкуватися з генералом.

Щиро дякую Валерію Залужному за те, що напередодні свят зустрівся із Іваном та дав можливість йому повірити в дива.

Дуже хочеться, щоб здійснилася ще одна найзаповітніша мрія Івана й він зміг міцно обійняти свого тата…

Вдячний своїм колегам, заступниці Марині Гаркавій за проведену роботу, аби ця зустріч відбулася.

Якими б складними не були часи, ми маємо робити все можливе, щоб діти відчували себе потрібними, завжди почутими та захищеними”, – написав мер Черкас у фейсбуці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *