У Черкас може з’явитися ще один побратим – німецьке місто Білефельд

Влада Черкас провела перемовини із владою німецького міста Білефельд. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко у фейсбуці.

“Сьогодні разом із першим заступником Сергієм Тищенком, заступницею Анастасією Чубіною, департаментом економіки та розвитку провели зустріч у форматі Zoom-конференції із мером німецького міста Білефельд Пітом Клаузеном. На ній із нашою командою обговорили можливості для подальшої співпраці між обома містами та встановлення офіційних дружніх відносин. До переговорів стосовно такої співпраці долучився народний депутат України Олег Арсенюк.

На зустрічі Піт Клаузен запитав про те, як живе місто під час війни та поцікавився, як німецька сторона може допомогти нам.

Поділився, що ворог продовжує підступні атаки по об’єктах енергетики. Тож зараз найбільше нам потрібні генератори, аби критична інфраструктура міста могла стабільно працювати.

Поруч із цим, домовилися про подальшу співпрацю у напрямку підтримки нашої учнівської та студентської молоді, про можливості обміну досвідом у комунальній сфері.

Приємно, що навіть у такий складний час у нас з’являються нові міжнародні партнери, друзі, які готові допомагати на різних фронтах та перемагати.

Маю надію, що після української перемоги та вже під мирним небом ми разом із німецьким містом Білефельд втілимо в життя безліч цікавих і корисних проектів”, – написав мер Черкас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *