Робив “закладки” по місту: на Черкащині затримали наркозбувача

15 грудня, у рамках розслідування кримінального провадження Золотоніські правоохоронці провели санкціонований обшук у домоволодінні 25-річного місцевого мешканця.

Під час обшуку були виявлені та вилучені поліетиленові пакети з кристалічною речовиною фіолетового кольору ймовірно «солі». Крім того, чоловік розповів правоохоронцям, що вже встиг зробити близько семи “закладок” по місту про що свідчили скриншоти геолокацій у його мобільному телефоні. Речові докази вилучені та направлені на експертні дослідження. Зловмисника затримали у процесуальному порядку відповідно до ст. 208 КПК України.

Наразі, за процесуального керівництва місцевої прокуратури правопорушнику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *