Діти Черкащини відправили понад 5 тонн новорічних подарунків на Херсонщину

Шкільне приладдя, канцелярські товари, художня література українською мовою та розвивальні настільні ігри, іграшки, обереги, смаколики та солодощі. Понад 5 тонн корисних речей для дітей на деокупованих територіях Херсонської області зібрали школярі Черкащини у межах благодійної акції «На Святого Миколая, любов’ю зігріті, подарунки надсилають з Черкащини діти».

Ініціювали проведення акції Ліга старшокласників Черкащини спільно з Управлінням освіти і науки ОВА та КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників». Вона об’єднала усіх небайдужих дорослих і дітей у прагненні показати херсонцям свою підтримку, розуміння того, що ми усі – єдиний народ України. Окрім учасників освітнього процесу ініціативу підтримали всі охочі, які також проявили свою громадянську позицію та бажання підтримати співвітчизників.

– Добро і милосердя – це два крила, на яких тримається людство, – наголошують учасники акції. – Та головне – більшість із нас розуміє, що світ тримається на добрі та на гарних вчинках. Тому вся освітянська громада Черкащини разом з батьками не просто говорять про добро та чекають його від інших, а реально діють, намагаються зробити світ кращим, красивішим своїми добрими, корисними справами. Дякуємо батькам, вихованцям та педагогам, які долучилися до цього проєкту.

За інформацією пресслужбти Черкаської ОВА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *