Черкаські поліцейські закликають громадян відповідально поставитися до заходів безпеки під час святкувань

Наближаються традиційні новорічні та різдвяні свята. Поліцейські Черкащини продовжують нести службу у посиленому режимі та закликають черкащан не порушувати вимог, встановлених правовим режимом воєнного стану, який діє в Україні. Зокрема, йдеться про дотримання правил комендантської години, сигналів повітряної тривоги тощо. Водночас поліцейські готові забезпечити правопорядок в містах та районах.

Нагадуємо про те, що в області діє комендантська година. На свята її не скасовують. Тож перебувати на вулицях і в громадських місцях з 23 до 5 години заборонено.

У випадку відключень подачі електроенергії правоохоронці повідомлятимуть про повітряну тривогу через гучномовці – прохання не ігнорувати сигнали оповіщення. Також ви можете прийти до пунктів обігріву у відділках поліції, щоб зарядити свої ґаджети.

Звертаємо увагу водіїв про неприпустимість керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Нетверезий водій несе потенційну загрозу усім учасникам дорожнього руху.

Нагадуємо про заборону використання феєрверків, петард, салютів та інших піротехнічних засобів. Якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину або правопорушення, повідомляйте про це на оперативну лінію 102, у територіальні підрозділи поліції або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці.

Поліцейські закликають мешканців Черкас та області, а також гостей нашого міста не порушувати публічний порядок під час святкувань та бути взаємоввічливими. Не зловживайте спиртним і будьте свідомими!

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *