Поліцію Черкащини чекає молоде поповнення

Поліцейської комісія дала рекомендацію близько 30 кандидатам, які бажають присвятити своє життя службі у поліції. Вони поповнять лави патрульних, поліцейських конвойної служби та кінологів.

Про це з місця події повідомив журналіст «City News», який входить до складу Поліцейської комісії.

Близько 30 кандидатів у поліцейські пройшли всі етапи конкурсу та дійшли до завершального етапу перед складанням Присяги. У Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області відбулося засідання поліцейської комісії. Це і є останній етап перед складанням Присяги.

Засідання поліцейської комісії відбулося у Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області. 27 осіб, які успішно пройшли всі етапи конкурсу та дійшли до завершального етапу перед складанням Присяги, стануть новими поліцейськими.

Після складенн Присяги їх направлять для проходження первинної професійної підготовки поліцейських, де протягом шести місяців отримуватимуть знання. Після, молоді працівники приступлять до виконання службових обов’язків за обраним напрямком діяльності  і поповнять лави патрульних, поліцейських конвойної служби та кінологів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *