На території заповідника біля Черкас упіймали порушників

Шістьох рибалок викрили на Кременчуцькому водосховищі в Липівському орнітологічному заказнику під час грубого порушення Правил рибальства. На порушників склали протоколи.

Поліцейські отримали повідомлення про те, що на території Липівського орнітологічного заказника група чоловіків незаконно ловить рибу. Поліцейські батальйону поліції особливого призначення виїхали на вказане місце разом зі спеціалістами Державної екологічної інспекції Центрального округу, які зафіксували факт порушення правил охорони та використання територій та об’єктів природно-заповідного фонду.

Шість чоловіків грубо порушили Правила. На них склали протоколи за ст. 91 КУпАП. Також, один із порушників отримав повістку від представників центру комплектування, яких також викликали на місце події.

Правоохоронці закликають громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства. Нагадуємо, що у Липівському орнітологічному заказнику заборонене полювання, риболовля, збір рослин та інші види господарської діяльності.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *