Машина Часу працює у Черкаському обласному краєзнавчому музеї

Оригінальний спосіб знайомити відвідувачів із давньою історією краю практикують у Черкаському обласному краєзнавчому музеї. Тут для відвідувачів працює Машина Часу, яка роздає подарунки, кожний із яких символізує той чи інший історичний період.

– Щоб зробити зустріч відвідувачів з історією завідувачка сектору археології  краєзнавчого Лариса Сиволап музею розробила низку різних майстер-класів та цікавинок. Однієї з такиїх і є наша Машина Часу. Це невеличкий дерев’яний круг зі стрілочкою. Коло поділене на сектори – історичні періоди. Кожний, хто крутне стрілочку, отримує сувенір на згадку, що є символом того періоду історії, на який вкаже стрілка. Цей атракціон розрахований передусім на дітей, – розповіли журналісту «City News» працвник Черкаського обласного краєзнавчого музею.

Та схоже, що Машина Часу подобається і дорослим відвідувачам. Це слідує з

інформації, опублікованій на фейсбук-сторінці музею.

«9 січня студенти-практиканти факультету гуманітарних технологій ЧДТУ здійснили теоретично-практичну мандрівку у давні часи на території нашого краю та отримали подарунки від Машини Часу. Інтерактивну екскурсію для них проводила зав. сектору археології ЧКМ Лариса Сиволап», – йдеться у провідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *