Голова Черкаської РВА заявила, що лист де просять гроші від її імені – фальшивка

Шахраї просять у підприємців гроші на армію за допомогою липових листів від Черкаської РВА за підписом керівника. Про те що лист – фальшивка, заявила керівниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Відповідну заяву оприлюднило видання  Як smila-ua.com

– У нашому районі невідомі шахраї пишуть листи від імені районної військової адміністрації з проханням про допомогу ЗСУ, – стверджує Валерія Бандурко.

За її словами, 11 січня Черкаській районній військовій адміністрації стало відомо про лист від 10 січня 2023 року № 31/22-1031 на бланку Черкаської районної військової адміністрації на ім’я директора ПП “АДЕНН” Вердієва Е.Н. щодо участі у програмі надання благодійної грошової допомоги Збройним Силам України на відкритий розрахунковий рахунок громадянки Олійник Ганни Євгенівни.

«У листі пропонується сплатити певну суму благодійної допомоги для підтримки захисників, патріотів та героїв, що ціною свого життя та власною кров’ю здобувають мир і незалежність нашої країни», – говорить пані Валерія.

І наголошує, що такий лист Черкаською районною військовою адміністрацією не видавався, не підписувався, не реєструвався і не відправлявся вказаному адресату.

«Вважаємо, що цей лист є підробленим документом та створений невідомими особами», – зазначає пані Валерія.

Района влада, утонює вона, звернулася до правоохоронних органів з метою отримання правової оцінки діям відповідних осіб, які можуть мати склад злочину та вжиття заходів щодо запобігання та недопущення правопорушень подібного характеру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *