Війна забрала життя батька екс-заступника міського голови Черкас

Сьогодні громада Черкас провела в останню путь батька екс-заступника міського голови Черкас Юрія Ботнара – Андрія. Андрій Ботнар був борцем за демократію та щирим патріотом України і поліг у війні за свободу своєї Вітчизни.

Серце героя перестало битись уночі 15 січня.   

Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив екс-заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар, який з перших днів вторгнення разом із батьком пішов на фронт захищати волю України.

«Сьогодні вночі загинув наш із Настею батько. Вічна Пам’ять! Вибач і дякую за все…», – написав Юрій Ботнар.

Свобода і незалежність України завжди були для Андрія Федоровича найвищою цінністю. У мирний час він займався підприємництвом, засновував і очолював сільськогосподарські підприємства. Працював у Черкасах директором бази відпочинку «Дніпро».

Брав активну участь у Революції Гідності. Коли росія розпочала війну проти України, анексувавши Крим і вторгнувшись на Донбас, добровільно пішов до війська, в 2015-2016 роках служив у десантній бригаді.

З початком повномасштабного вторгнення Андрій Ботнар був мобілізований до лав ЗСУ на посаду командира відділення десантно-штурмової бригади, виконував логістичні завдання.

Прощання з героєм відбулось сьогодні у Черкасах на Пагорбі Слави поблизу Свято- Троїцького Катедрального Собору  Православної Церкви України.

Фото з мережі інтернет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *