Теплі речі з Латвії привезли черкаські волонтери «Хрещатик Сіті»

Продукти швидкого приготування, дитячі спальні мішки, засоби гігієни та канцелярське приладдя привезла з Латвіє делегація БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– У латвійському місті Смілтене, що у 130 кілометрах від Риги, і у якому є близько 5,5 тисяч жителів, відбулась соціальна акція «Зігрій українців». Її зініціював місцевий благодійний фонд «Saules kalns» (у перекладі на українську – «Сонячна гірка»). Це наш постійний партнер. Акція проводилась серед учнів школи та вихованців дитсадочка, що у Смілтене. В ході акції юні латиші та активісти благодійного фонду зібрали багато потрібних для України речей. Це теплі речі, продукти швидкого приготування, дитячі спальні мішки, засоби гігієни та канцелярське приладдя. І вони запросили нас приїхати і забрати зібране. Тож у цьому і була мета візиту делегації БО «БФ «Хрещатик Сіті» у Смілтене. Спілкуючись з керівництвом фонду ми домовились про те, що найближчим часом його активісти передадуть нам нову, більшу партію гуманітарної допомоги, – розповіла Інна Бандура.

За її словами активісти БО «БФ «Хрещатик Сіті» вже почали передавати військовим продукти, засоби гігієни та теплі шкарпетки через партнерські волонтерські структури.

– Серед зібраної допомоги є речі, які дуже потрібні нашим маленьким клієнтам. Це дитячі рюкзаки з канцотоварами, дитяча білизна, теплі дитячі ковдри – так звагі «конверти» для дітей від немовлят до 10-річного віку, у яких навіть спати можна. Їх ми будемо роздавати у нашому Дитячому центру допомоги, – додала Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячому центру допомоги, на обслуговуванні якого перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *