У Черкасах надають гранти у галузі культури

Міська влада Черкас надає гранти у галузі культури. Про це інформують у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

У березні 2023 року Експертна комісія розглядатиме проєкти у галузі культури для надання грантів на 2023 рік. Фінансова підтримка передбачена міською програмою виділення грантів в галузі культури м. Черкаси.

Бажаючим отримати допомогу з міського бюджету на реалізацію власних проєктів варто подавати відповідні заявки заздалегідь, а саме з 1 по 28 лютого 2023 року.Перевага надаватиметься грантам направленим на створення нового мистецького бачення контекстів минулого і майбутнього та культурним проєктам національно-патріотичного спрямування.

Напрями реалізації грантів: візуальне мистецтво, література, музика, кінематографія, фотографія, хореографія, театральне мистецтво, культурно-мистецькі проєкти (фестиваль, конкурс, театральна постановка, майстер-клас, конференція, концерт, літературне читання, курс лекцій, виставка, симпозіум тощо).Звертаємо Вашу увагу на те, що в умовах воєнного стану в Україні є обмеження щодо здійснень виплат бюджетних коштів.

Детальна інформація за телефоном: (0472) 37-05-75, 050-464-18-67 Людмила Чорномор, або на електронну адресу: vkrada@ukr.net Документи на виділення грантів приймає управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради за адресою: вул. Гоголя, 251, кім. 101.

Детальніше на сайті: https://bit.ly/40m0LqE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *