Черкаські поліцейські стоять на захисті не лише людей, а й тварин

Патрульні отримали виклик про жорстоке поводження з тваринами. Заявниця повідомила, що її сусід вчиняє насильницькі дії стосовно своєї собаки породи стаффордширський тер’єр та чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Небайдужа громадянка була схвильована, також повідомила, що собаку постійно вигулюють без повідця, що становить загрозу для оточення, особливо дітей. Екіпаж, що оперативно прибув на місце події, виявив 33-річного громадянина із собакою бійцівської породи. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Очевидці розповіли поліцейським, що чоловік знущався з тварини та бив чотирилапого. Патрульні встановили, що вищевказаний громадянин притягався до адміністративної відповідальності й раніше.

Громадянин добровільно передав працівникам поліції. Наразі чотирилапий перебуває у Черкаському притулку, де про нього подбають.
На чоловіка інспектори склали адміністративні матеріали: протокол за ч. 1 ст. 154 (Порушення правил тримання собак і котів) та винесли постанову за ч. 2 ст. 178 (Поява у громадському місці у п’яному вигляді повторно протягом року) КУпАП.

Дякуємо громадянам за небайдужість і вчасний виклик поліції. Також хочемо нагадати, що за жорстоке поводження з тваринами передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність. Тож, якщо ви стали свідком такої події телефонуйте на 102 і бережіть своїх улюбленців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *