У Черкасах нетверезий водій протаранив огорожу та втік з місця ДТП

Патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Новопречистеньській. Заявниця повідомила, що стала очевидцем того, як водій автомобіля Volkswagen Passat не впорався з керуванням та скоїв наїзд на металеве огородження.

Опісля, за словами заявниці, троє осіб, ймовірно, в стані алкогольного сп’яніння вийшли з автівки, виштовхали її з узбіччя та втекли з місця ДТП.

Прибувши на місце виклику, поліцейські встановили власника даного автомобіля та місце проживання водія. За адресою проживання інспектори виявили автівку Volkswagen з явними механічними пошкодженнями, характерними ДТП. Біля будинку перебувала група осіб, схожих за орієнтуванням. Побачивши поліцейських, чоловіки кинулися тікати, але інспектори їх наздогнали. Втікачі спілкуючись із патрульним, вказали місце перебування винуватця події.

Спілкуючись із керманичем автомобіля Volkswagen інспектори виявили в останнього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти відповідний огляд, на що останній відмовився.

Зі слів водія, він вживав алкоголь вже після скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

На 42-річного водія автомобіля Volkswagen патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння, а так само відмова від огляду на стан сп’яніння) та протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *