У Черкасах триває набір добровольців у штурмові полки «Сафарі» і «Цунамі»

Незабаром у Черкасах має відбутись чергове засідання поліцейської комісії. Однак цього разу, як і в попередній раз, склад комісії буде проводити співбесіди не з бажаючими служити у поліції, а з рекрутами, які прагнуть вступити у лави об’єднаної штурмової бригади Національної поліції «Лють». У минулу п’ятницю співбесіду у рамках Національної кампанії рекрутингу «Гвардія наступу» у офісі ГУ НПУ у Черкаській області, з метою вступу у об’єднану штурмову бригаду пройшло 15 рекрутів.

Про це повідомив журналіст «City News», який входить до складу поліцейської комісії за поданням Черкаської обласної організації Національної спілки журналістів України.

У ході співбесіди з рекрутами спілкувались представники двох полків «Сафарі» та «Цунамі», склад яких нині формується. Співбесіда – завершальний етап конкурсу- відбору рекрутів у «Лють», яку всі добровольці пройшли успішно. І всі вони виявили бажання служити у полку «Сафарі».

Як пояснили представники обох полків, вибір добровольців із Черкащини був абсолютно передбачуваний і сюрпризом не став.

– Все просто. Місце постійної дислокації полку «Сафарі» територіально ближче до Черкас ніж полку «Цунамі». Сдлужити поближче до рідних – цілком природнє і зрозуміле бажання, – пояснив вибір черкащан представник полку «Цунамі».

За словами представників бригади, незабаром рекрутів відправлять на бойовий вишкіл. На них чекають навчання з вогневої підготовки, тактичної медицини й бойове злагодження з іншими формуваннями, з якими вони будуть виконувати завдання. 

Серед добровольців, які прибули на співбесіду були як безвусі юнаки, так і чоловіки за 50. Один з таких – уманчанин, який до відкритого вторгнення працював водієм, геть сивий і має чотирьох внуків. Але всіх, і юних, чоловіків середнього і старшого віку об’єднали любов до рідної землі та палке бажання звільнити її від ворога.

– Мені не потрібна ця окопна війна. Не хочу про неї чути. Я прийшов штурмувати. Бо тільки штурмом, натиском і наступом ми зможемо вигнати загарбників з нашої України, – сказав молодий патріот, вчорашній студент, який вирішив стати на захист Вітчизни.

Тим часом у Черкаському районному управлінні поліції відбулася зустріч працівників поліції із регіональним представником від бригади «Лють» Андрієм Пєстрєцовим та поліцейськими Черкас. Він поінформував про те, що на території Черкащини триває набір до об‘єднаних штурмових бригад. Основну частину з яких будуть складати діючі поліцейські. 

– Головним критерієм відбору до спецпідрозділу «Лють» – є мотивація та бажання помститися ворогові. Поліцейські, які готові брати активну участь у звільнені українських територій та знищення ворога чекають у новостовереній родині, щоб пліч об пліч боронити кордони нашої держави, – зазначив Андрій Пєстрєцов.

Під час зустрічі поліцейський розповів про умови проходження конкурсу та специфіку навчання. Оснащення та забезпечення новоствореного підрозділу.

У кінці зустрічі Андрій Пєстрецов розповів куди звертатися всім охочим для проходження відбору до об‘єднаної штурмової бригади Національної поліції України. Як записатись у штурмову бгригаду див. ТУТ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *