Черкаську волонтерку військові відзначили за надання допомоги армії

Ще одна військова частина Збройних Сил України відзначила подякою невтомну волонтерку з Черкас керівницю БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інну Бандуру. Не так давно цей підрозділ отримав від БО «БФ «Хрещатик Сіті» партію продуктів: равіолі і сосиски від італійських благодійників. Цього разу військовим передали інший набір продуктів, у тому числі і сир, що передали німецькі волонтери.

Очолюваний нею Фонд регулярно надає допомогу українській армії. Військові частини, які звертались до Фонду по допомогу, отримували все, що потребували, від елементарних продуктів і засобів гігієни, до амуніції та різноманітного обладнання.

За період від початку вторгнення російських окупантів в Україну Інна Бандура започаткувала партнерські відносини з багатьма волонтерськими структурами, у тому числі і зарубіжними. З БО «БФ «Хрещатик Сіті» співпрацюють італійські, німецькі, польські, фінські, і латвійські благодійні організації.

Ця нагорода далеко не перша з аналогічних, отриманих від армії. Подяки за своєчасну і у повній мірі надану допомогу Інні Бандурі вручали кілька військових частин, у тому числі і підрозділи прикордонної служби України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *