Дитячий центр допомоги у Черкасах продовжує підтримувати переселенські родини (фото)

Ні на день не припиняє роботу Дитячий центр допомоги, який утримує благодійна організація БО «БФ «Хрещатик Сіті». Все, що вдається з акумулювати Фондом для потреб маленьких діток та вагітних жінок, волонтери негайно розповсюджують серед клієнтів Дитячого центру допомоги.

Про це журналісту «City News», повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Нині на обслуговуванні Дитячого центру обслуговування  перебуває понад 150 клієнток. Це переселенки з дітками віком від нуля до двох років, жінки, що перебувають на крайніх термінах вагітності та черкащанки, що потребують допомоги. Центр працює щодня з 15-ї по 17-ту години окрім суботи та неділі. Фонд збирає і роздає нашим кілєнткам різну допомогу, яку вдається зібрати. Вони отримували дитяче харчування для найменших, засоби дитячої та індивідуальної гігієни, одяг, різноманітні продукти, теплі речі, пледи, іграшки, канцелярські знаряддя, рюкзачки для школярів і багато іншого, – поінформувала Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *