Якість питної води у Черкасах в нормі, незважаючи на водопілля

Якість питної води під час водопілля – в межах норми та під постійним контролем фахівців. Про це повідомляє пресслужба КП “Черкасиводоканал”.
«Так, цього року весняне водопілля набуло більшої масштабності, ніж у попередні роки. Але ситуація – під контролем. Водопілля – це природнє явище, яке має періодичний характер, тож, ми щороку готові до цього, маємо дієві механізми, як реагувати на таку ситуацію. Ми забезпечені реагентами для водопідготовки питної води та необхідними матеріалами для проведення усіх необхідних лабораторних аналізів. Питна вода зараз відповідає всім нормам, тож, споживачам – не варто хвилюватися» – розповідає директор КП «Черкасиводоканал» Іван Сухарьков.
«Лабораторія «Черкасиводоканалу» постійно контролює якість води. Це відбувається цілодобово. Ми відбираємо проби на всіх етапах підготовки води, здійснюємо контроль за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками. Наразі якість питної води залишається в межах норми. Цей показник є стабільним», – додає Тетяна Проценко, начальник лабораторії з контролю за якістю питної та стічних вод КП «Черкасиводоканал».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *