Найбільший спільний прапор України і Польщі привозили до Черкас

Черкаси долучилися до міжнародного благодійного проєкту «Шлях єднання». Керівники Черкас поставили підписи на найбільшому спільному прапорі України та Польщі.

Про це у мережі «Фейсбук» повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Спільний стяг двох держав розміром 30 на 20 метрів вперше розгорнули у Варшаві. Нині його підписали близько 4 тисяч людей. Кожен лишив теплі побажання та поділився вірою в нашу перемогу.

До Черкас прапор привіз підприємець і громадський діяч Володимир Нетребенко. Із ним він пройшов 374 кілометри від Вроцлава до Варшави, аби подякувати за підтримку України та привернути увагу до проблеми розмінування деокупованих населених пунктів.

Прапор із підписами виставлять на аукціон у Польщі. За всі виручені кошти ініціатори проекту планують придбати спеціальні набори для розмінування.

“Дякую всьому польському народу за дружбу та солідарність із Україною. Сьогодні наша перемога в цій жорстокій війні здобувається ще й силою нашої єдності. Із цією потужною підтримкою наших міжнародних партнерів ми обов’язково переможемо”, – прокоментував мер Черкас Анатолій Бондаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *