Дезінфектори та перев’язочні матеріали черкаські волонтери «Хрещатик Сіті» передали у обллікарню (фото)

Дезінфектори, маски і перев’язочні матеріали від італійських благодійників, Черкаській обласній лікарні та стоматологічній поліклініці передали волонтери благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Передали Черкаській обласній лікарні та обласній стоматологічній поліклініці велику кількість масок медичних, гелів-дезінфекторів та перев’язочних засобів. Продовжуємо підтримувати медичні заклади Черкас! Дякуємо нашим італійським та німецьким партнерам за благодійну допомогу! Щиро вдячні Всеволоду Кульчиковському та Роману Сущенку за координацію! Разом до Перемоги!, – сказала Інна Бандура.

Як «City News» вже інформував читачів, не так давно черкаські волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті» отримали від італійських колег велику партію різних медичних засобів. Серед них одноразові халати, маски, гелі-дезінфектори, крем від опіків. БО «БФ Мальви Україна» щиро вдячна Олександру Сімаку та Шполянському заводу продтоварів за допомогу з логістикою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *