Спартакіада «Крок до перемоги» серед учнів професійно-технічної освіти відбулася у Черкасах

Учні профтехучилищ  змагалися у Черкасах на майданчику з кросфіту на пляжі Казбетський. Тут за ініціативи департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради організували фізкультурно-оздоровчий захід «Крок до перемоги» серед здобувачів професійно-технічної освіти.

Як зазначив директор освітнього департаменту Богдан Бєлов, метою заходу є залучення до рухової активності учнів профтехучилищ, пропаганда здорового способу життя серед юнацтва та молоді. Участь у спартакіаді взяли команди 4 навчальних закладів: ДНЗ «Черкаський професійний ліцей», ДНЗ «Черкаський професійний автодорожній ліцей», ДНЗ «Черкаське вище професійне училище», ДНЗ «Черкаське вище професійне училище будівельних технологій». У кожній команді було по 10 осіб.

З відкриттям змагань спортсменів привітали міський голова Анатолій Бондаренко, його заступниця Марина Гаркава та керівництво департаменту освіти та гуманітарної політики.

«Щодня українці, кожен на своєму фронті, демонструють свою духовну міць, витривалість та сміливість. І завдяки зусиллям наших відважних ЗСУ черкаська молодь продовжує навчатись та тренуватись. Черкаська міська рада завжди підтримує та надалі підтримуватиме подібні ініціативи, як ця спартакіада, аби в нашому місті росла спортивна, патріотична та здорова молодь», – зазначив Анатолій Бондаренко.

Змагання складалися з шести естафет. Під час проведення використовували різноманітний інвентар: фішки, ключки, м’ячі, бронежилети, штучні міни та автомати. У підсумку усі команди нагородили кубками в номінаціях: «Сильні», «Мужні», «Відважні» та «Спритні».

«Сьогодні усі ви отримали чудові емоції. Для цього ми і організували цей захід: щоб ви позмагалися, щоб ви продемонстрували силу свого духу і тіла. Я дуже вдячна усім учасникам, переможцям та організаторам. Профтехосвіта – це сила!», – підкреслила заступниця міського голови Марина Гаркава під час вручення нагород переможцям.

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *