Акція зі збору на макулатуру російськомовної літератури завершилася у Черкасах

У Черкасах завершилася акція зі збору російськомовної макулатури для допомоги нашим захисникам. Її ініціювали відвідувачі Територіального центру надання соціальних послуг м.Черкаси.

До акції долучилися сотні черкасців, які вирішили раз і назавжди позбутися літератури, написаної ворожою мовою. Свій внесок у перетворення слова на зброю зробив і міський голова Анатолій Бондаренко, який під час робочого візиту до департаменту соціальної політики особисто долучився до збору макулатури мовою окупанта.

Разом від акції вдалося отримати 55 тисяч гривень. Сьогодні підопічні Терцентру разом із керівником Андрієм Сегедою завітали до Черкаської міської ради. Спільно із заступницею міського голови Мариною Гаркавою вони передали зібрані кошти осередку Всеукраїнської Громадської Організації «Об’єднання дружин і матерів бійців-учасників АТО».

«Ми вирішили підтримати ініціативу до Дня Героїв і передати кошти родинам загиблих, які планують закупівлю дронів для черкаських захисників на передовій. Тому просимо доєднати ці кошти до зібраних під час благодійного аукціону», – зазначив директор Територіального центру Андрій Сегеда.

«Дякую усім, хто долучився до акції зі збору макулатури, до благодійного аукціону, а також усім, хто робить донати на підтримку Збройних Сил України! Спільними зусиллями будемо виборювати нашу українську перемогу!», – прокоментувала заступниця міського голови Марина Гаркава.

Нагадаємо, до Дня Героїв, який відзначається 23 травня, у Черкасах за ініціативи родин загиблих провели благодійний аукціон. На ньому зібрали 400 тисяч гривень, на які придбають техніку для одного з підрозділів.

За інфорацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *