Авто розірвало навпіл: вісім ДТП стались на Черкащині у вихідні

Протягом вихідних на Черкащині сталось вісім ДТП. Бригадами ЕМД надано допомогу 25 потерпілим, чотирнадцять з них відмовились від госпіталізації.

Про це повідомила пресслужба «Екстренки».

7:56 – У  суботу, у Городищенському районі, зіштовхнулось легкове авто і шкільний автобус без пасажирів. Внаслідок ДТП травмувалось 2 особи. У 30-річного чоловіка медики попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом ребер, травму шийного відділу хребта. У 63-річної жінки: забій грудної клітини, поріз правої гомілки. Обох госпіталізовано до лікарні. Ще двоє учасників ДТП відмовились від ушпиталення.

18:28 – У Червоній Слободі зіштовхнулось два автомобілі, внаслідок удару авто розірвало навпіл. Попередньо медики діагностували 56-річному чоловіку рвану рану шиї, обох вух, брови, закриту черепно-мозкову травму, доставлено у Черкаську обласну лікарню. Інший учасник ДТП від госпіталізації відмовився. (ФОТО)

18:31 – У неділю, в Умані, фура зіштовхнулась з легковим автомобілем. Всього 4 потерпілих. У одного потерпілого медики попередньо виявили перелом кісток носа, у іншого травмованого садна обличчя. Двоє учасників ДТП відмовились від госпіталізації.

Часто такі пригоди виникають через порушення правил дорожнього руху, недотримання дистанції та недбалість водіїв. Важливо зрозуміти, що безпечне водіння – це не просто обов’язок, але і наша власна відповідальність перед суспільством та іншими учасниками дорожнього руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *