Черкаські діти охоче приносять іграшки для дітей, чиї іграшки забрала війна

Волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті» у Черкасах прожують втілювати соціальний проєкт«Принеси дитині іграшку. Її іграшку забрала війна». Дуже активну участь у ній беруть діти, які приносять і здають власні іграшки для дітей переселенців.

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Одними із перших на нашу ініціативу по збору іграшок відреагували колеги з ГО «Громадський рух «Об’єднані». Дякую Тетяні Діденко за небайдужість, підтримку та щире добре серце. Коли ми з командою обдумували проєкт «Принеси дитині іграшку. Її іграшку забрала війна» ми дуже хотіли залучити до нього черкаських діток. Щоб вони поділившись своїми іграшками підтримали діток, які приїхали до нашого міста з місць активних бойових дій. І зараз ми відчуваємо безумовне щастя, бо так і трапилось. Діти приходять до нашого боксу і діляться своїм «скарбом». І в момент коли невтомна волонтер Тетяна Моргуненко роздає зібрані в боксі іграшки, у нашому дитячому центрі панує атмосфера щастя. Дитячі посмішки, то є найбільша цінність для нашої команди. Ми будемо робити все можливе, щоб наші маленькі українці попри все насолоджувались дитинством. Щиро дякую, всім хто знайшов час, можливість і головне бажання прийти до нашого боксу і покласти туди щось на справді більше ніж іграшки!, – розповіла Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Вона продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які перебувають на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *