У Черкасах провели спортивний фестиваль до Міжнародного дня захисту дітей

Сімейні естафети, змагальний дух, знайомство зі спортивними активностями, та, найголовніше, усміхнені обличчя: в обласному центрі відбувся дитячий фестиваль. Його провели на головному стадіоні міста «Черкаси-Арена». Сюди запросили понад сотню вихованців із 15 дитячих будинків сімейного типу, патронатні та прийомні родини, інформує пресслужба Черкаської міської ради.

Над організацією спортивної події для родин працювала команда підприємства «МСК «Дніпро» разом зі службою у справах дітей. Упродовж кількох годин малеча змагалася в бадмінтоні, настільному тенісі, флорболі, футбольному дартсі. Разом із дорослими визначали найспритнішого в спортивних естафетах та проходили смугу перешкод.

Учасників фестивалю привітали міський голова Анатолій Бондаренко та його заступниця Анастасія Чубіна. Переможців естафет нагородили кубками, учасників відзначили медалями. Кожна з родин додому повернулася із подарунками – спортивним інвентарем, який стане в нагоді для літнього дозвілля.
– Низький уклін відважним захисникам, які роблять усе, аби повернути дітям повноту життя та виборюють для наших маленьких українців теплі миті, – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко. – Ці змагання відбулися не стільки для того, аби визначити найсильнішого. Це можливість для дітей поспілкуватися один із одним, зустрітися із друзями та познайомитися зі спортивними активностями.
– Приємно, що у такий складний час нам вдалося подарувати дітям яскраві емоції та щасливі моменти, – прокоментувала Анастасія Чубіна.
Подібний фестиваль у нашому місті проходить не вперше. Як розповів директор комунального підприємства «МСК «Дніпро» Юрій Гончаров, його організували до Міжнародного дня захисту дітей.
Партнерами фестивалю виступили благодійний фонд American Ukrainian Aid Foundation та його засновник Сергій Скляренко, торгова марка «Saturn», «Bakery»,«Coca Cola», «Волошкове поле».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *