Автоколона допомоги Херсону виїхала з Черкас

Ковдри, надувні човни та продукти жителям Миколаївщини та Херсонщини, везуть волонтери з Черкас. Сьогодні рано-вранці ледь благословилось на світ, з Черкас виїхав автопоїзд завантажений допомогою військовим та цивільним жителям Миколаївщини і Херсонщини.

У складі автопоїзду та зборі допомоги взяли участь БО “БФ “Хрещатик-Сіті”, ГО “Вільні”, ВП ГО “Група Патріот”, ГО “Одісей” та інші. Організатором виступила власниця мережі АЗС “Перон” Ксенія Багатирьова.

-Після того, як сталась тиагедія, ми зв’язались з колегами-волонтерами з Херсону, які нині займаються евакуацією людей з затоплених сіл, і дізнались про актуальні потреби. Тож нині веземо нові ковдри, постільну білизну, намет, надувний човен, дитячі продуктово-гігієнічні набори, – розповіла очільниця БО “БФ “Хрещатик-Сіті”, керівник ТРЦ “Хрещатик-Сіті” Інна Бандура.

До збору допомоги долучились підприємці черкаського ринку “Центральний”.

– Підприємці дали одяг та взуття для дорослих і дітей, продукти, воду, печиво та корм для тварин, – додала волонтерка Фонду Тетяна Моргуненко.

Черкаська логіістична компанія “Трансфер ck” спорядила до Херсону величенького “буса”, завантаженого по зав’язку найнеобхіднішим.

– Веземо нашим співгромадянам продукти, воду і кілька надувних човнів,- розповів водій компанії і волонтер Віталій Гончаров.

Волонтер Віталій Гончаров

Команда автопоїзду за 5 хвилин до старту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *