Жителям прифронтових міст німецькі консерви з Черкас передали волонтери «Хрещатик-Сіті»

Медичні засоби та продукти тривалого зберігання волонтерська команда БО «БФ «Хрещатик-Сіті» за допомогою «Нової пошти» передала жителям прифронтових міст, які дуже потерпають від обстрілів російських варварів. Цю допомогу вони отримають через місцеву релігійну громаду, яка під бомбами рашистів продовжує надавати людям духовну підтримку.

Допис про це на власній сторінці у соцмережі «Фейсбук» опублікувала очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

«Зазвичай, коли нам вдається зібрати та передати щось необхідне, ми з командою відчуваємо задоволення від виконаної доброї справи. Але не цього разу…Вчора окупанти в черговий раз обстріляли Нью Йорк і влучили в приміщення, де знаходилась церква «Слово Життя». В результаті влучання ракети двоє людей загинули. Саме до цієї церкви ми сьогодні, як і пару днів назад направили чергову гуманітарну допомогу, адже там незважаючи на пекло війни люди знаходили духовний прихисток, мали змогу скуштувати смачні гарячі обіди… Дуже боляче отримувати такі новини…
Бережи Боже Україну.
P.S Дякую Гуманітарна Нова пошта безкоштовну доставку гуманітарної допомоги! Дякую Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona Roman Hoydan Благодійний Фонд “Мальви Україна” за медичні засоби та томатну пасту. Дякую Ralf EisenhutLLindau HILFTза консерви Равіолі».

Також команда Фонду щиро дякує працівникам «Нової пошти» Віктору Шведу і Антону Рябов за безвідмовність і чуйне ставлення.

– Ми сюди не раз привозили вантажі від партнерів Фонду і навпаки, від команди Фонду тим, хто потребує допомоги. Нам приємно співпрацювати із командою справжніх патріотів – Благодійним фондом «Хрещатик-Сіті», – поділився з журналістом Віктор Швед.

Довідка «City News»:
БО «БФ «Хрещатик-Сіті» працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *