Солдати отримали паски від волонтерів з Черкас ще до Великодня

Сто пасок, які черкаські волонтери благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті» подарували військовим рамках акції «Подаруй паску», солдати отримали ще до Великодня.

Про це журналісту «City News» повідомив голова відділу соціального служіння Черкаської єпархії Православної Церкви України, отець Дмитро Ярославський:

– У ході акції  «Подаруй паску воїну!», що її організували священнослужителі Свято-Троїцького кафедрального собору Православної Церкви України, попри заплановані 3 тисячі 550, вдалось зібрати 3 тисяч 700 пасок. Біля Свято-Троїцького кафедрального собору Православної Церкви України високопреосвященніший Владика Іоан  провів освячення всієї провізії, яку передали для українських воїнів черкащани. До акції, окрім вірян, долучились дитячі садочки та кілька шкіл Черкас. Сто пасок для українських захисників зібрали волонтери благодійного фонду «Хрещатик Сіті», який очолює Інна Бандура, за що ми їм щиро вдячні. У той же день капелани відвезли всі паски та іншу зібрану провізію у військові частини. Приємно, що освячені паски солдати отримали ще до Великодня і відтак мали можливість споживати їх у той же час, що й решта вірян.  

Читати за темою: У Черкасах збирають паски для солдат ЗСУ. Сто пасок передав фонд «Хрещатик Сіті»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *