Дитячий центр у Черкасах надає допомогу вагітним жінкам з вагітністю від 36 тижнів

Розширено перелік категорій жінок, яких може обслуговувати Дитячий благодійний центр допомоги БО «БФ «Хрещатик-Сіті». Відтепер на обслуговування Центр приймає жінок терміном вагітності від 36 тижнів, та матусь із дітьми до двох років, які мешкають в Черкасах і не мають статусу ВПО.

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Важлива інформація щодо надання гуманітарної допомоги в м. Черкаси родинам з дітьми від народження до двох років. Від початку свого заснування благодійний фонд «Хрещатик-Сіті» реалізує програму «Діти» і на постійній основі допомагає родинам ВПО, які мають дітей до двох років. Починаючи з 14.05.24 через часті звернення від черкаських матусь, ми внесли зміни до програми. Тепер вагітні жінки, терміном вагітності від 36 тижнів, матусі що мають дітей до двох років, які мешкають в Черкасах (не мають статусу ВПО), але перебувають в скрутному становищі*також мають право отримати допомогу в нашому дитячому центрі. Гуманітарна допомога, яку надаємо – дитячі засоби гігієни, харчування, одяг та інше. Перелік необхідних документів: копія паспорта, копія свідоцтва про народження дитини та власноруч написана заява з обґрунтуванням необхідності отримання благодійної допомоги. Також, прошу звернути увагу на змінений графік роботи – центр працює кожного вівторка та четверга з 15.00 до 17.00 за адресою м.Черкаси, вул. Дашкевича, 19 (ТРЦ «Хрещатик-Сіті», перший поверх). Діти мають право на щасливе дитинство!, – йдеться у тексті допису.

Довідка «City News»

БО «БФ «Хрещатик-Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність»  Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 родин переселенців, де є жінки на крайніх термінах вагітності, або ті, які виховують діток до двох років та багатодітних родин із Черкас, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *