На всеукраїнськиий етап «Пліч-о-пліч» з Черкас поїде дівоча команда з 10-ї ЗОШ

Спортивну честь  Черкас на всеукраїнському етапі «Пліч-о-пліч» відстоюватиме  дівоча волейбольна команда Черкаської ЗОШ №10 – «Жовті скорпіони».

– Колектив школи дуже радий, що наші юні волейболістки вибороли таку перемогу. Проте, хочу відзначити, що перемога цих дітей досягнута завдяки величезній, кропіткій  праці тренера Новгородченко Тетяни Кирилівни, –  прокоментував журналісту «City News» директор Черкаської ЗОШ №10 Василь Хилько.

Як вже відомо, перемогу у IV етапы змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу (дівчата) виборола команда «Жовті скорпіони» Черкаської ЗОШ №10

Змагання відбулось на базі МСК «Дніпро». За звання переможця боролись чотири команди з Черкас, Шполи, Жашкова, та Канева.

У підсумку напружених та емоційних ігор перемогу вибороли дівчата із Черкаської загальноосвітньої школи №10. Далі вони змагатимуться на завершальному етапі – всеукраїнському.

Переможців і учасників привітали й нагородити начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець, його заступник Олександр Шамрай, начальник управління освіти Черкаської ОДА Валерій Данилевський і заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики-начальниця управління освіти Надія Євчак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *