Гроші на заміну котельні у влади Черкас просили мешканці ОСББ«Сім’я»

Взимку ми замерзнемо! – мешканці черкаського ОСББ «Сім’я» звернулись до міської влади та депутатського корпусу Черкас і попросили у міста коштів на заміну дахової котельні, яка надає тепло та гарячу воду цьому будинку.

Про це повідомив журналіст «City News».

– Прийти на сесію міської ради і просити про допомогу депутатів – це крик душі для нашого ОСББ. Котельня, яка забезпечує тепло- та гаряче водопостачання постачання нашому будинку цієї зими вийшла з ладу. За висновками компетентної комісії вона аварійна і підлягає заміні. Просимо виділити кошти на заміну котельні, оскільки ОСББ не може самотужки її замінити. Інакше взимку ми замерзнемо, – сказали з трибуни сесії Черкаської міської ради мкшувнці будинку по вул. Нарбутівська 20 (ОСББ «Сім’я»).

Прохання мешканців ОСББ викликало гаряче обговорення в залі. Адже обранці засумнівались у тому, що єдиним виходом із ситуації є повна заміна обладнання котельні.

Зрештою, за пропозицією міського голови Черкас Департаменту Житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради надали доручення вивчити питання і визначити шляхи вирішення проблеми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *