Соцпроєкт «Гуманітарна пошта» набуває популярності у колі волонтерів Черкасах

«Гуманітарна пошта» – цей соціальний проєкт компанії «Нова пошта» стає все більш популярним у колі волонтерів Черкас. «City News» вже інформував читачів про цю послугу, яка дає можливість волонтерам відправляти гуманітарні вантажі на пільгових умовах.

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

«17 разів від початку 2024-го року БО «БФ Хрещатик-Сіті» скористався послугами Гуманітарна Нова пошта. Отримали промокоди на відправку понад 10 т гуманітарної допомоги (в основному це допомога прифронтовим громадам, лікарням та військовим). Сьогодні чергова палета важливого гуманітарного вантажу доправлена в Дніпро до обласної клінічної лікарні ім. Мечникова. Дякую Гуманітарна Нова пошта та БО БФ “Гуманітарний центр “Совине гніздо” за співпрацю, тепер пацієнти лікарні зможуть отримувати ентеральне зондове харчування яке призначається у тих випадках, коли хворий не може самостійно приймати звичайну їжу. P.S ми сильні, коли обʼєднуємо свої зусилля», – йдеться у дописі.

Як  журналісту «City News» повідомила пресслужба компанії «Нова пошта»,  тільки за перший квартал поточного року за умовами соціального проєкту «Гуманітарна пошта», з Черкаської області відправили 1986 посилок, а на Черкащину прибуло 1587 посилок. 

Довідка «City News»

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 родин переселенців, де є жінки на крайніх термінах вагітності, або ті родини ВПО, які виховують діток віком до двох років та багатодітних родин із Черкас, що потребують допомоги.

Читати за темою: Завдяки «Гуманітарній пошті» цьогоріч волонтери з Черкас відправили 10 тон посилок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *