Медичні засоби із Черкас волонтери відправили лікувальному закладу Харкова

Медичні засоби та вироби для діалізу із Черкас до Харкова для потреб «Обласного медичного клінічного центру урології і неврології ім. В.І.Шаповала», відправила команда волонтерів благодійного фонду.

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура:

– Від початку повномасштабного вторгнення, наш фонд активно допомагає мужньому та гордому українському місту Харків. Цього разу надіслали до КНП Харківської обласної ради «Обласний медичний клінічний центр урології і неврології ім. В.І.Шаповала» медичні засоби та вироби для діалізу. Дякую нашим партнерам Благодійний Фонд “Мальви Україна” Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona Roman Hoydan Сергій Нестеров Iryna Shyhymah Blandina за підтримку медичної галузі України Гуманітарна Нова пошта за безкоштовне та своєчасне доправленя гуманітарного вантажу. Тримайся наш прекрасний Харків! Ми відстоїмо нашу свободу, правду та світле майбутнє наших дітей.

Очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті» та волонтерка фонду Діана Глущик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *