Корм для тварин із Черкас поїхав в охоплену війною Донеччину

Волонтери з Черкас передали корм для тих хвостатих братів наших менших, які поряд із людьми виживають у районах Донеччини, які нещадно обстрілюють російські окупанти. Їжу для тамтешніх тварин підготували волонтери БО «БФ «Хрещатик-Сіті» спільно з колегами з БО БФ Вогневої Марії. Виконання шляхетної місії взяв на себе відомий волонтер і військовий капелан Ігор Джигіль.

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура:

– Передали корм для собак і тварин, який у охоплені війною регіони повіз військовий капелан Ігор Джигіль найближчим часом відвезе його до прифронтових районів. Люди, які попри все залишились там, доглядають за покинутими тваринами, яких потрібно чимось годувати. Тож корму для тварин там радіють навіть більше ніж продуктовим наборам для своїх сімей. Дякуємо за підтримку БО БФ Вогневої Марії, Марії Моховій та їх шведським партнерам за турботу про чотирилапих друзів у важкі часи війни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *